TEKSTILER

Her tænker jeg selvfølgelig på de skønne bløde stoffer, der bruges på møbler, puder, gardiner m.m. og som er så gode til at “bløde” vores hjem op og gøre dem hyggelige at være i. Der er uendelig mange stofmaterialer, mønstre og kvaliteter at vælge imellem, og kunsten er at finde det stof, der får den stil frem du ønsker og i den kvalitet, der passer til din livsform.

Møbler

Møblerne ses ofte som grundstenen i indretningen og bliver som regel udgangspunkt for de efterfølgende valg. Det er nødvendigt at gøre sig klart, hvordan møblerne skal bruges – skal man sidde ret op og ned i sofaen og drikke kaffe, eller primært ligge og “flyde” og se tv? Hvor længe sidder man i spisestuestolene, hvor mange og hvem skal møblerne bruges af – er der både voksne, børn i alle aldre, hunde og katte involveret, eller hvordan ser det ud i dit liv? Det er vigtigt at tænke sig godt om, og også vælge de farver og kvaliteter, man vil kunne lide at se på i en lang årrække.

Tapeter

Tapet har vundet indpas igen efter mange års pause, og der er virkelig mange flotte at vælge imellem. De fåes ikke blot i forskellige stilarter, mønstre, farver og overflader, men de kommer også som “billeder” – forstået på den måde, at man kan skabe et sammenhængende vægbillede ud fra forskellige motiver, som sættes sammen efter eget ønske.
Hvis du godt kan lide tanken om tapet, men ønsker at introducere det i dit hjem i en mindre skala, kan du sætte et stykke flot tapet i en billederamme, eller sætte det på en MDF plade, der hænges op i stuen eller køkkenet som fokuspunkt, eller i soveværelset som sengegavl. Der er rigtig mange muligheder og måder at bruge tapet på, og uanset hvilken type du ønsker, kan det give et løft, skabe interesse og forandre ethvert rum.

Maling

Der har længe været farver på væggene i vores hjem. Lyse og mørke farver på enkelte vægge eller i hele rum. At give væggene farve er en let måde at forny sit hjem på, og en fin måde at skabe helhed og binde hele boligen sammen. Væggene vil tage sig bedst ud i harmonerende toner/farver, så dit hjem får et samlet udtryk.

Tæpper

Løbere, væg-til-væg tæpper eller løse tæpper. De tilfører alle varme og tekstur til din bolig, samt dæmper for akustikken. Løse tæpper er gode til at definere og ramme et område ind, og et væg-til-væg tæppe eksempelvis i et soveværelse kan give en luksuriøs hotelstemning.
Væg-til-væg tæppe i børneværelser fungerer rigtig godt, da det både dæmper for akustikken, og giver børnene et blødt underlag at lege på

Tak

Jeg vil gerne takke alle mine samarbejdspartnere for det gode samarbejde, og for at jeg kan vise deres fantastisk flotte billeder her på siden. Ophavsretten til deres billeder ligger hos mine samarbejdspartnere og kan ikke genbruges eller kopieres på nogen måde uden skriftlig samtykke fra dem.

Copyright by-bach.com - mobil 2045 6569 - email jonna@by-bach.com - instagram bybach.dk